3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pagina ta de pe Yapi

Exista multe optiuni din care poti alege atunci cand creezi sau actualizezi pagina afacerii tale pe Yapi. Inregistrarea simpla contine informatii de baza despre afacerea ta precum numele afacerii, adresa, logo-ul, descrierea, link-urile de social media sau adresa website-ului. Majoritatea se opresc aici fara sa stie ca 5 minute in plus pot face ca pagina afacerii sa iasa in evidenta. Iata 3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pe pagina afacerii tale.

Caracteristici

Atunci cand iti adaugi afacerea pe Yapi trebuie sa selectezi categoria din care face parte. Ca afacerea ta sa fie gasita cat mai usor e bine sa alegi cea mai potrivita categorie in functie de domeniul tau si de ce cauta clientii tai. Mai mult, e posibil ca afacerea ta sa fie potrivita pentru mai multe categorii, asa ca asigura-te ca ai inclus-o in toate categoriile care se potrivesc.

Odata ce ai ales categoriile cele mai potrivite pentru afacerea ta neaparat bifeaza si caracteristicile pentru ca de cele mai multe ori acestea sunt mai importante decat alte informatii. Lista completa de categorii o gasesti aici

Cum aleg caracteristicile pentru afacerea mea?

Foarte simplu. Dupa ce iti alegi categoria bifeaza caracteristicile e care le are afacerea ta din lista care se deschide. De exemplu Mihai, care are un magazin cu livrare la domiciliu, va alege categoria Cumparaturi si va bifa caracteristica Livrare la domiciliu .

3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pagina ta de pe Yapi

De ce sa setez anumite caracteristici?

Ca sa te gaseasca oamenii mai usor. Aceste caracteristici apar in filtre. De exemplu, Andrei, care cauta pe Yapi magazine, vrea sa le vada doar pe cele care ii pot livra acasa produsele. Asa ca atunci cand cauta, el va bifa „Livrare la domiciliu„. Daca Mihai nu si-a setat aceasta caracteristica pe care magazinul lui o are, afacerea lui nu va aparea in lista de cautari cu Livrare la domiciliu. In consecinta Andrei nu va lua in considerare magazinul lui Mihai, doar pentru ca acesta a omis o bifa.

3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pagina ta de pe Yapi

Asadar, caracteristicile sunt un tool foarte puternic pentru pagina afacerii tale de pe Yapi. Nu uita sa le folosesti si sa le actualizezi cat mai des.

Apropo, daca afacerea ta face parte dintr-o categorie care nu are caracteristici sau ai o caracteristica care nu apare in lista noastra contacteaza-ne si o vom adauga cat mai repede.

Printre cele 3 lucruri gratuite se numara si formularul de contact

Clientii tai te pot contacta oricand pe Yapi prin formularul de contact. Probabil ai vazut deja ca toate listarile de pe Yapi au unul. Ceea ce poate nu stiai insa, este ca iti poti modifica formularul de contact. De ce ? Ca sa culegi doar datele care te intereseaza de la clientii tai.

Cum adaug numarul de telefon in formularul de contact?

Ca sa adaugi numarul de telefon, sau orice alt camp te intereseaza acceseaza Panoul de control, meniul Formular Contact.

3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pagina ta de pe Yapi

Click pe „Adauga un camp” si completeaza datele. Poti adauga orice camp ai nevoie, fie in format text, fie intr-un format mai special cum ar fi data, url, lista etc.

Mai mentionam faptul ca de fiecare data cand cineva te contacteaza pe Yapi vei primi un email instant. Mai mult, mesajele sunt pastrate in Panoul de control, meniul Mesaje, ca sa poti reveni la ele ori de cate ori ai nevoie. Tot de aici le vei raspunde celor care te-au contactat, iar ei vor primi un email cu mesajul tau.

Cine, unde, cand ti-a vizitat afacerea pe Yapi?

Metricile Yapi sunt afisate pe pagina principala din Panoul de Control. Aici vei avea informatii despre:

  • cate vizualizari au pagina ( sau paginile ) tale de pe Yapi.
  • cati oameni ti-au trimis mesaje prin formularul de contact
  • cate recenzii are afacerea ta in total

Daca vrei sa vezi evolutia metricilor mai in detaliu, click pe „Mai mult„. Graficele care se deschid iti vor arata cum e situatia pe zile.

Pe langa aceste date generale, mai sunt activitati recente. Poti urmari usor activitatea clientilor tai pe pagina si sa iei urmatoarele actiuni tinand cont de aceste informatii.

3 lucruri gratuite despre care nu stiai pentru pagina ta de pe Yapi

Mai multe lucruri gratuite de la Yapi

Cele mentionate mai sus sunt cateva caracteristici gratuite de la Yapi, foarte puternice. Acestea nu se gasesc in lista de campuri din Abonamente, iar folosirea lor iti ofera un avantaj mare.

Lista de campuri pe care le poti adauga gratuit pe pagina afacerii tale de pe Yapi se gaseste aici si include:

  • Sloganul sau motto-ul afacerii
  • Locatia
  • Website-ul
  • Link-uri de social media

Ce trebuie sa stii despre aceste lucruri gratuite

Dupa ce ai completat pagina cu informatiile de baza, ia in considerare si aceste pietre nestemate ca sa treci la urmatorul nivel. Profita din plin si exploreaza atat actualizarile gratuite, cat si cele platite cum sunt Evenimentele, Cupoanele de reducere, Meniul, Rezervarile pe care le ofera Yapi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top