Cauti o stomatologie din Cluj Napoca? – Top 5 cabinete stomatologice Cluj

Cu totii am avut de nenumarate ori necesitate de a apela la un cabinet stomatologic, iar clujenii stiu cat e de dificit sa gasesti cea mai buna stomatologie din Cluj Napoca, avand in vedere oferta uriasa. Mersul la stomatolog probabil nu se afla pe lista celor mai indragite activitati, insa cu putina indrumare poate fi o experienta reusita.

Ce servicii poate sa ofere o stomatologie din Cluj Napoca?

In prezent exista numeroase clinici stomatologice in Cluj Napoca, iar multe dintre ele dispun de aparatura performanta. Insa, cum stim cu totii, nu doar echipamentele sunt importante, ci si experienta medicilor dentisti. Acestia pot avea diferite specializari, iar printre serviciile stomatologice pe care le pot oferi se numara:

  • profilaxie, adica masuri care previn si impiedica aparitia problemelor stomatologice. Din aceasta categorie fac parte: detartrajul, air flow-ul sau periajul profesional.
  • estetica dentara se refera la diferite proceduri pentru un zambet mai frumos, printre care albirea dentara cu diferite tehnici sau aplicarea fatetelor dentare
  • tratament edodontic, obturatii
  • chirurgia dentara se ocupa cu diferite tipuri de extractii, cum ar fi: extractia molarului de minte sau extractia unui dinte
  • protetica – se refera la coroanele obtinute din diferite materiale cum sunt cele din metal si ceramica sau zirconiu
  • ortodontia care se ocupa tot cu imbunatatirea zambetului cu ajutorul aparatelor dentare care corecteaza pozitia dintilor si ii indreapta corespunzator

Stomatolog pentru copii? Urgente medicale?

O alta ramura care poate face parte dintr-un cabinet stomatologic este pedodontia, sau stomatologia pediatrica. Exista stomatologi care se ocupa in special de problemele stomatologice ale copiilor. Atunci cand cautati o clinica de stomatologie pentru copilul dumneavoastra este bine sa stiti ca exista medici stomatologi pediatrici si sa apelati cu incredere la ei.

Ce facem cand apar urgentele stomatologice? Pe multi dintre noi probabil ne-a prins miezul noptii cu o durere teribila de masea, iar un telefon la urgente nu era neaparat dorit, mai ales din cauza timpului indelungat de asteptare. In acest caz este bine sa cautam un cabinet stomatologic sau o clinica de stomatologie care se ocupa si cu urgente. Exista o multime de clinici stomatologice in Cluj Napoca care au un program special in decursul noptii sau un numar de telefon disponibil pentru urgente.

Top 5 clinici de stomatologie

Daca ai o problema stomatologica nu neaparat urgenta cu siguranta iti aloci putin timp pentru a cauta o stomatologie din Cluj Napoca care sa corespunda nevoilor tale. Noi vrem sa iti usuram munca si iti aratam un top al clinicilor stomatologice din Cluj Napoca alcatuit in functie de nota recenziilor, dar si de popularitatea lor.

Cauti o stomatologie din Cluj Napoca? – Top 5 cabinete stomatologice Cluj

Clinica Stomatologica Denth este o stomatologie din Cluj Napoca, situata pe strada Petőfi Sándor 33 care te surprinde atat cu servicii de calitate superioara cat si cu un spatiu foarte primitor si cabinete dotate cu ultimele tehnologii.

O alta stomatologie din Cluj Napoca care ne place este Community Dental , un cabinet stomatologic foarte apreciat conform recenziilor de pe Google. Acesta este situat pe strada Avram Iancu Nr. 2, ofera consult stomatologic gratuit si poti sa iti faci programare online, direct de pe site-ul lor.

Centrul de implantologie Transilvania, o clinica stomatologica cu o gama variata de servicii, ofera pe langa stomatologie generala si interventii chirurgicale. In aceasta clinica stomatologica din Cluj veti gasi specialisti in implantologie dentara, chirurgie dentara, estetica, dar si stomatologi pediatrici, pentru cei mici.

Dent Art este o stomatologie din Cluj Napoca situata intr-unul din puctele cheie ale orasului si anume Piața Timotei Cipariu. Pentru orice urgente stomatologice poti apela la ei cu incredere, fiind o stomatologie non stop. Cei de la Dent Art au medici de garda in fiecare zi si astfel ofera serviciul de urgențe stomatologice și chirurgicale cu program non stop.

O alta stomatologie din Cluj Napoca este DentoCalm, situata pe Calea Turzii nr.7. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai indragite clinici stomatologice din Cluj Napoca ofera si posibilitatea de a plati in rate serviciile prin Star Card de la Banca Transilvania. Astfel clientii pot opta pentru plata in rata, pana la 6 rate fara dobanda.


Citeste si

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top